Beginpagina

Agenda 2020

Locatieverhuur/Cursusaanbod

Natuurlijk Bekappen aan Huis

Natuurlijk Paardenpension

Koop/Lease/Verkoopbemiddeling


Webwinkel

Tent te huur op Vlieland
 

Contact & Route
Meer informatie:

Voor informatie over onze Cursussen, Workshops en andere activiteiten,
alsmede voor het maken van afspraken voor bekappingen:
Dagelijks ontvangen wij veel E mails.
We vragen begrip voor het feit wij het druk hebben en daardoor kan het enkele dagen duren eer je een antwoord van ons krijgt, bovendien kunnen we niet meer elke vraag persoonlijk beantwoorden, ze worden echter wel dagelijks door ons gelezen. Zorg er in ieder geval voor dat je een onderwerp invult waaruit de strekking van het mailtje duidelijk zichtbaar is en houd deze kort en bondig. Voor de meer algemene vragen over Natuurlijk Bekappen of Natuurlijk Paardenhouden verwijzen wij je naar de informatieve website van Paard Natuurlijk en Hoef Natuurlijk. Daar vind je ook twee forums waar je je algemene hoeven- of paardenvragen kunt stellen.Bezoekadres / Openingstijden:
Hageveldstraat - Vroenhoven / Riemst, België (2 minuten vanaf Maastricht)
Indien je ons wilt bezoeken kan dit uitsluitend op afspraak zodat wij aanwezig zijn en tijd hebben om je te woord te staan.


Bedrijfsgegevens:
Postadres: Tombestraat 4, 3740 Hees - Bilzen, België.
BTW nummer BE 0826.529.278
Let op: Ons postadres is géén bezoekadres.


Bereikbaarheid:
In verband met onze werkzaamheden zijn wij telefonisch vaak moeilijk bereikbaar.
Wij vragen je dan ook om afspraken e.d per E mail in plaats van per telefoon te maken. Wij kunnen er dan op onze rustige momenten met aandacht op reageren. Wij controleren dagelijks onze mailtjes. Indien je geen E mail hebt zijn wij telefonisch bereikbaar van woensdag t/m vrijdag van 12.00 uur - ca 17.00 uur en in het weekend van 11.00 uur tot 15.00 uur . Buiten deze tijden staat ons antwoordapparaat aan.

Uitsluitend in dringende gevallen zijn wij bereikbaar op nummer 0031 6 211 85433


Busverbinding:
Vanaf station Maastricht: lijn 62, eerste halte na de brug in Vroenhoven (reistijd vanaf station Maastricht ca 20 minuten). Vanaf Tongeren: lijn 62, halte Vroenhoven.Paarden zijn levende wezens.
Ook al zijn onze paarden door ons geselecteerd vanwege hun rust en geduld; het blijven dieren die onverwacht kunnen reageren. Het betreden van ons terrein en het deelnemen aan onze cursussen is dan ook geheel voor jouw eigen risico en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen, dieren of eigendommen. Wij raden je aan om een eigen ongevallenverzekering af te sluiten.

Tevens willen we je verzoeken geen paarden, auto's en trailers in de wei
te parkeren maar gebruik te maken van onze parkeerplaats.
Honden zijn niet toegestaan op ons terrein.
Tevens geldt op het gehele terrein een rookverbod.
Onze paarden & Wij

Bitloos, Ijzerloos, Zweeploos

Western Natural Horsemanship

Tarievenlijst

Regels & Voorwaarden

Contact